søndag 4. januar 2009

Bilder fra julen


På jobben til jesus

Nissen kommer, lorenzo og adriana får gaver

Jeg ser sur ut, men var ikke det!

Søøte

5 kommentarer:

Anonym sa...

HEI SUSANNE!
Mange fine bilder du har lagt ut, julematen så kjempegod ut. Godt nyttår! Her er det skikkelig kaldt nå, -11 gr, men har vært sol og fint vær i mange dager. Du begynner kanskje på skolen igjen etter juleferien i morgen? Ha det fortsatt fint! KLEM.
HILSEN MORMOR.

Anonym sa...

Hei Susanne:)
Så morsomt å se bilder fra en litt annerledes jul, missunlig på deg jeg, litt av en opplevelse!! :) Håper alt er bra med deg fortsatt=) Nå har skolen begynt igjen.Nå nærmer deg seg februar også, du veit ikke hvor mye vi jentene gleder oss:) Hadefint! Klem Mina;)

Anonym sa...

Hei Susanne.
Godt nytt år.Fint å se bildene fra julefeiringen,det ser ut som om du har det bra.Denne julaften kommer du til å huske.Vi har det bra,fyrer i ovnen, det var -17gr,i natt.Ha det godt Susanne,stor klem fra bestemor.

Pappa`n sa...

Heisann jenta mi!

Fint å se du blogger igjen. Du blir mer nær for oss, når vi får oppleve hvordan du har det gjennom bilder og tekst.

Her hjemme er alt som det skal være. Vi gikk på skøyter på Ilestadvannet i går.

Ha det fint så lenge!

Klem fra Pappa

Anonym sa...

åå, så koselig å se fire kommentarer her da, selvom jeg er så treg til å oppdatere! Godt nyttår til dere alle. Er litt heldig, for skolen begynner ikke før torsdag,det er digg.

Mina, jeg gleder meg så til Valentine's day jeg! Jeg og jesus skal til hotellet deres å se på mandag. Siden det bare koster 45 euro per natt for alle tre tilsammen, er det nok ikke noe luksus, men skal bare skjekke at det går ann å bo der, og at dere har ordentlig bad og varmtvann.. Gleder meg masse til å se dere igjen!:)

-17 grader hørtes fryktelig kaldt ut, men hørtes godt ut med litt vedfyring også. HEr begynner det å bli litt mildere nå, og man kan gå uten jakke noen dager. Men det er fortsatt kaldt, og innimellom bare noen få grader, så ullsokkene er veldig gode å ha, bruker de faktisk hver dag nå. Tusen takk!

Hei pappa!
Du vet jeg er litt treg, og bildene fra nyttår kommer snart=) Men jesus spurte meg om vi skulle se etter hotell til dere også på mandag, og det sa jeg ja til;)